PUPPY PLAYGROUND

 

De Puppy Play Ground in Stuifzand is een  ‘speeltuin’ voor pups. Maar zelfs meer dan dat. Voor een pup is het belangrijk veel nieuwe ervaringen op te doen. Alles te ontdekken op een positieve manier wat ze vervolgens voor hun hele leven meenemen. Een eerste keer in de auto mee, een eerste bezoek bij de dierenarts, voor alles is een eerste keer. Het is een ervaring die ze voor hun hele leven meenemen. 

 

Een stabiele basis

 

Direct na de geboorte start bij pups de inprenting en socialisatiefase.  Als fokker en of nieuwe eigenaar kunt u er alles aan doen om uw pup een zo goede mogelijk start in hun nieuwe leven te geven. 

Een bezoek aan de puppyplayground kan hier zeker positief aan bijdragen. Uw pup gaat mee in de auto op weg naar een nieuwe lokatie. Onder professionele begeleiding zullen de pups geheel in eigen tempo de puppyplayground mogen ervaren. Alles staat of valt met een goede ervaring. De puppyplayground is zowel binnen als buiten mogelijk.

 

Voordelen van een bezoek aan de puppyplyground zijn:

  • Het draagt bij aan goede socialisatie
  • Het geeft de pup zelfvertrouwen
  • De pup leert ontdekken en ondervinden
  • De pup krijgt plezier in snuffelen
  • Het draagt bij aan gecontroleerd lichaamsgebruik en balans

In de Puppyplayground beschikken we over unieke en veilige toestellen. Voor zowel kleine pups als volwassen honden te gebruiken.

 
 

Kosten Puppyplayground voor maximaal 6 pups per sessie.

€85,00
Reservering voor 60 minuten

10 min. – incl. koffie of thee
10 min. pups laten plassen/poepen
30 min. Puppy Play Ground
10 min. afronden

 

 

 

 

 

 

        Honduitfantastisch.     

    Zwartschaap 30, 7934 PC Stuifzand

 Info@honduitfantastisch.nl

06 44749885