BEHANDELING

Uw hond krijgt in mijn salon een heerlijke relaxte en ontspannen wellnessbehandeling. Het welzijn van jou hond staat ten alle tijde voorop. 

De wellness behandeling begint met een borstel/kambeurt.

Na het kammen volgt een uitgebreide wasbehandeling. Wij maken gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten voor verschillende vachttypes. Alle produkten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Voor honden met diverse huid- en vachtproblemen hebben we ook de juiste produkten en kunnen deze problemen dan ook goed helpen.

Met het juiste produkt zepen we uw hond lekker in en geven een massage waardoor de hond op een fijne manier zal ontspannen. 

Nadat de hond gewassen is zal deze eerst lekker drooggemaakt worden met een handdoek. We verplaatsen ons dan naar de verstelbare trimtafel en gaan verder met de droogsessie. Afhankelijk van de wensen van de baasjes kan dit met een speciale hondenfohn of een waterblazer.

Verdere uitbreidingen op de wellnessbehandeling die u als extra kunt laten uitvoeren zijn;

- nagels knippen

- oren schoonmaken en uitpluizen

- baard schoonmaken en borstelen

- pootjes bijknippen

 

* Mocht de hond veel last van klitten hebben, dan zal de behandeling langer duren waardoor er een toeslag wordt berekend. We rekenen €15,00 per halfuur wat erbij komt.

 

Honduitfantastisch

Zwartschaap 30, 7934 PC Stuifzand

Info@honduitfantastisch.nl

06- 44749885