Hondenhotel voor de middelgrote en grote honden 

 

En dan komt daar die langverwachte en welverdiende vakantie aan. Maar hoe graag u ook uw hond mee zou willen....helaas is dat niet altijd mogelijk. U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw trouwe maatje en heeft besloten dat ook hij of zij een leuke vakantie verdiend in een comfortabel hotel met soortgenootjes.

Het kleinschalige hondenhotel van Honduitfantastisch kan u hierbij van dienst zijn ook voor uw pup! Voorop staat bij ons dat uw hond zich op zijn plek voelt en dat doen we door hem of haar op te vangen in een huiselijke sfeer.

Hondenhotel Honduitfantastisch kenmerkt zich voornamelijk door gastvrijheid en kleinschaligheid. Door deze  kleinschalige opzet is er veel persoonlijke en individuele aandacht. De honden worden hier niet opgesloten. Snachts gaan ze lekker naar binnen om te slapen in hun toegewezen bench. 

U zult ervaren dat uw trouwe maatje na zijn vakantie misschien moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert. Wij verzekeren u dat uw lieve huisdier de volgende keer met kwispelende staart terug keert bij honduitfantastisch om daar wederom zijn welverdiende vakantie te gaan vieren.

 

 

Honduitfantastisch

Hunzeweg 8, 9473 Te de Groeve

Info@honduitfantastisch.nl

06- 44749885