Wie zijn wij

 

Mijn naam is Nicole de Jonge en woon in het mooie Drenthe.

Ik heb in januari 2014 Honduitfantastisch opgericht in de Groeve. Per 1 januari 2024 zijn wij officieel verhuisd naar Stuifzand.

De vestiging in de Groeve zal de deuren sluiten, maar wij hebben daar bijna 10 ontzettend fantastische jaren gehad, vele honden hebben de revue gepasseerd, ontzettend veel fijne baasjes. We hebben genoten van iedereen. We zijn dan ook ontzettend blij dat de Groeve niet het eind van de wereld is en we veel van onze trouwe gabbers weer terug zullen zien in Stuifzand. Want.......

Per 1 februari 2024 gaan officieel de deuren open in Stuifzand! Daar zijn we ontzettend blij mee en we gaan in 2024 ook nog eens ons 10e jaar in. Dus het jaar 2024 zal in het teken staan van ons 10 jarig jubileum.

Onze slogan is : Honduitfantastisch, het leukste uitje voor uw hond.

U kunt de hond brengen voor de dagopvang, maar we bieden ook de mogelijkheid om de honden bij u thuis op te halen en mee te nemen naar het speelterrein van Honduitfantastisch. We hebben outdoor en indoor speelterreinen. Het speeluitje bestaat uit een half dagdeel of een hele dag aan u de keuze. Ook pups en seniors kunnen mee in onze speciaal ingerichte bus, omdat wij ook voorzien zijn van een speciale puppyplayground. Alles is bij ons bespreekbaar mits dat binnen onze mogelijkheden past. 

Ik ben al ruim 35 jaar actief in de hondenwereld gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd dierengezondheidsadviseur en gediplomeerd als begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd en ben ik erkend fokker van de Border Collie en de Briard onder de naam Les Bergers de Manibau.

Maar wat ik elke dag weer leer in de samenwerking met honden kan voor mij geen studie meer tegenop. De kennis die ik hier elke dag op doe is onbetaalbaar.

Mijn zoon is net zo gepassioneerd met honden en ook met ons bedrijf. Hij heeft in in 2023 maar liefst 2 dagen stage mogen lopen bij Honduitfantastisch. Het is hem met de paplepel ingegoten. Hij is zeer gedreven en liefdevol met de honden en zijn kennis van honden is groot. 

Heel veel kijkplezier op onze website en indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u Graag.

 

 

 

 

 

Contact:

Honduitfantastisch.      

   Zwartschaap 30, 7934 PC Stuifzand

 Info@honduitfantastisch.nl