Wie zijn wij

 

Mijn naam is Nicole de Jonge en woon samen met Bauke en onze honden in het mooie Drenthe, de Groeve, een klein dorp net buiten Zuidlaren. Ik ben al ruim 35 jaar actief in de hondenwereld. Ben gediplomeerd kynologisch instructeur, gidiplomeerd Dierengezondheidsadviseur en gediplomeerd als begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heb ik diverse verschillende opleidingen en workshops gevolgd. 

Daarnaast ben ik fokker van de Border Collie en de Briard. Mijn kennel heeft de naam "Les Bergers de Manibau". Dat betekend de herders van Huize Nicole en Bauke. Informatie kun je vinden op onze website

www.Lesbergersdemanibau.nl

Onze Hondencreche en Hondenhotel is uniek en exclusief omdat deze kleinschalig is en sfeervol ingericht speciaal voor de honden. Het is als thuiskomen. En dat is belangrijk dat de honden zich welkom voelen in een huiselijke sfeer. Daarnaast worden de honden dagelijks verwend met overheerlijke gedroogde snacks en speeltjes.

Onze honden hebben alle vrijheid en krijgen door de kleinschaligheid alle aandacht. 

 

Heel veel kijkplezier op onze websites en indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Nicole de Jonge

06 44749887