Wie zijn wij

 

Mijn naam is Nicole de Jonge en woon samen met Bauke en onze honden in het mooie Drenthe, de Groeve, een klein dorp net buiten Zuidlaren.Ik ben al ruim 35 jaar actief in de hondenwereld. Ben  gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd als begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen en workshops gevolgd. En ben op moment bezig met de opleiding diergeneeskundig adviseur. 

Daarnaast ben ik fokker van de Border Collie en de Briard. Mijn kennel heeft de naam "Les Bergers de Manibau". Dat betekend de herders van Huize Nicole en Bauke. Informatie kun je vinden op onze website

www.Lesbergersdemanibau.nl

Onze Hondencreche en Hondenhotel is uniek en exclusief omdat deze kleinschalig is en sfeervol ingericht speciaal voor de honden. Het is als thuiskomen. En dat is belangrijk dat de honden zich welkom voelen in een huiselijke sfeer. Daarnaast worden de honden dagelijks verwend met overheerlijke gedroogde snacks en speeltjes.

Onze honden hebben alle vrijheid en krijgen door de kleinschaligheid alle aandacht. Vanuit onze passie voor honden en onze jarenlange ervaring met het werken met honden is het juist onze inspiratiebron geworden en vooral de motivatie om Nicci's Giftbox op te zetten.

Want wat is er nu leuker dan je hond te zien genieten van een Giftbox.  De Giftboxen worden door ons heel zorgvuldig samengesteld. Maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf een kadobox samen te stellen. U kunt ook kiezen voor een heerlijke snack box voor de hond. Onze snacks en lekkers zijn 100% natuurlijk, zonder geur en kleurstoffen.   We hebben vooral heel goed nagedacht over wat honden leuk vinden en lekker vinden, maar daarnaast ook over wat de baasjes leuk vinden.  Heel belangrijk vinden wij de kwaliteit van onze produkten, wij richten ons op hoge en luxe kwaliteit en duurzaamheid van alle produkten. 

Onze Kado's worden prachtig ingepakt in een Kadogiftbox, of prachtig Kadovenstertas met een luxe uitstraling, ook daar hechten wij veel waarde aan. Het is niet alleen een feest! om de kadobox of tas te krijgen maar ook om te geven. Want de verpakking op zich is al een lust voor het oog!

Onze website is www.Niccisgiftbox.nl

 

Heel veel kijkplezier op onze websites en indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Nicole de Jonge

06 44749887