Wie zijn wij

 

Mijn naam is Nicole de Jonge en woon in het mooie Drenthe.

Ik heb in januari 2014 Honduitfantastisch opgericht in de Groeve

Een DAGOPVANG voor honden waarvan de baasjes werken en de honden ook een fijne actieve dag willen bezorgen. Mijn eerste hond was een labrador pup. Al redelijk snel volgden er meer en kreeg ik ook veel vraag voor overnachtingen.

Dus naast DAGOPVANG gingen we ons ook richten op HONDENHOTEL. Binnen korte tijd zaten we op een gezellig aantal honden in de dagopvang en het hondenhotel. En Honduitfantastisch werd een succes. Ons concept is dan ook uniek. Wij zijn kleinschalig, hebben geen kennels en bieden de honden een heerlijke vakantie in vrijheid maar wel met structuur (wat een hond wel nodig heeft) of een dag in de dagopvang in huiselijke sfeer. Wij hechten heel veel waarde aan het welzijn van de honden. De honden krijgen in het hondenhotel high premium voer van Kivo. En snacks zonder toevoegingen. Puur natuur en gedroogd. Daar genieten ze erg van.

Ik ben al ruim 35 jaar actief in de hondenwereld. Ben gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd dierengezondheidsadviseur en gediplomeerd als begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd en ben ik erkend fokker van de Border Collie en de Briard onder de naam Les Bergers de Manibau.

Maar wat ik elke dag weer leer in de samenwerking met honden kan voor mij geen studie meer tegenop. De kennis die ik hier elke dag op doe is onbetaalbaar.

Mijn zoon is net zo gepassioneerd met honden en ook  met ons bedrijf. Hij loopt sinds 2023 maar liefst 2 dagen stage bij Honduitfantastisch. Het is hem met de paplepel ingegoten. Hij is zeer gedreven en liefdevol met de honden en zijn kennis van honden is groot. 

Onze dagopvang en hotel zijn voorzien van alle gemakken. Bij ons hebben we geen kennels maar onze vestiging is zo ingericht dat we voor alle honden een prettige plek hebben. Overal hebben wij geprobeerd een huiselijke sfeer te creëeren. De honden moeten zich prettig voelen. 

Heel veel kijkplezier op onze website en indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

 

Nicole de Jonge

06 44749887