De Hondenspeeltuin

 

Wat ons concept uniek maakt is dat wij uw hond ophalen van huis. Vervolgens zal hij met ons meegaan naar Stuifzand waar hij of zij zal worden uitgelaten in een fijne groep in onze eigen omheinde Honduitfantastisch Hondenspeeltuin.

De speelweide is voorzien van speeltoestellen en sport en spel attributen. Elke dag verzinnen we leuke activiteiten die we met de honden zullen gaan doen. Lekker spelen en rennen en ravotten met elkaar. Maar er is ook de mogelijkheid om samen met een instructeur het was serieuzere werk op te zoeken. Dus een uurtje hooperen, of balanstraining, dogfrisbee, hersenwerk, behendigheid, speuren alles is mogelijk. 

Omdat wij ook een indoor speelgedeelte hebben is het altijd plezierig de mogelijkheid te hebben om activiteiten binnen te ondernemen wanneer het weerbericht slecht weer heeft voorspelt.

Het is een waar speelparadijs, en wij zorgen ervoor dat je hond er naar uit zal kijken om weer te worden opgehaald door de hus bus van Honduitfantastisch. Het is een luxe uitje en het zal dan ook aan niets ontbreken want voordat we weer de bus in stappen en huiswaarts gaan krijgen alle hondjes nog een heerlijk snackje in het bekje🍗

Tijdens de hete zomermaanden hebben we overal zwembaden en schaduwdoeken.

Ook jonge honden, honden welke minder goed ter been zijn, niet zo goed los kunnen lopen is aan gedacht. Deze zijn ook van harte welkom. 

En last but not leest de pups. De pups zijn ook van harte welkom. Voor deze allerjongste generatie hebben we de speciale puppycreche. De puppycreche is speciaal ingericht voor de pups van 12 weken tot ca 6 maanden oud. En zijn van alle gemakken voor zien. Met name voor de pups is een ochtend of middag honduitfantastisch goed voor de socialisatie.

 

 

 

Honduitfantastisch

Zwartschaap 30, 7934 PC Stuifzand

Info@honduitfantastisch.nl

06- 44749885