Waarom Hondendagopvang?

De dagopvang is een leuk dagje uit voor de honden waarvan de baasjes werken, of een dag ziek zijn, een belangrijke afspraak hebben en noem tal van redenen waarbij de hond niet mee kan. Tenslotte laten we onze honden liever niet de hele dag alleen. Ook voor hem of haar willen we het beste. 

Bij Honduitfantastisch nemen we de zorg van uw hond graag op ons.  Onze accommodatie beschikt over:

  • Ruime speelvelden waar de honden zich heerlijk kunnen uitleven.
  • een ruime P&P (oftewel poep- & plasplaats)
  • Een ruime binnenruimte voor als het weer niet echt meezit. 
  • de mogelijkheid tot opvoedservice & fitness
  • Een ruime playground speciaal voor pups
  • Een heerlijke ruime en comfortabele plek voor de senioren. 
  • een vaste roedel
  • Een wassalon

Honduitfantastisch bestaat uit een professioneel team met alle kennis in huis. We bestaan dit jaar 10 jaar met ons bedrijf Honduitfantastisch. We zijn gefiplomeerd kynologisch  instructeurs, daarnaast opgeleid en gediplomeerde adviseurs in de diergezondheidszorg, met specialisme Homeopathie, EHbo voor dieren gecertificeerd, in het bezit van het wettelijke diploma vakbekwaamheid honden en katten. En er hangen nog veel meer diploma's in onze hal.

Met dit professionele team zien we erop toe dat veiligheid en plezier van de hond voorop staat. Het is belangrijk dat elke nieuwe hond een intake en proefdag moet bijwonen. Dit om te kijken of de hond in de roedel past.

 

Orde, rust & regelmaat

 

Bij Honduitfantastisch hanteren we eenvoudige regels en een vast ritme. Hierdoor creëren we de noodzakelijke orde & rust binnen een roedel. En dit bied ook een stuk veiligheid en zekerheid voor elke hond binnen de groepwe streng toe op het bewaren van orde & rust binnen de roedel. 

Honden zijn roedeldieren en vinden het prettig in elkaars gezelschap. Maar niet alle honden zijn even sociaal, speels of moedig binnen een groep. Dat kan en mag, dit kan komen omdat ze dat niet hebben geleerd. Dat een hond leert in een gemengde groep te functioneren levert een waardevolle bijdrage aan de opvoeding. Maar dat betekend dat wij deze honden daarin zorgvuldig begeleiden en wij goed de lichaamstaal observeren wat de hond op dat moment nodig heeft. 

Na een heerlijke dag spelen, ravotten en leren met soortgenoten bij Honduitfantastisch haalt u de hond moe maar voldaan op. U moet er niet van op kijken dat hij na het eten direct zijn mand in duikt en vervolgens heerlijk gaat slapen. 

 

Dag programma speciaal voor pups.

 

Pups en jonge honden vragen om meer begeleiding en meer rustmomenten. Vandaar dat we voor deze groep een apart dagprogramma introduceren en hanteren.