Border Collie en Briard Kennel "les Bergers de Manibau"

Ik heb een grote passie voor de Border Collie en de Briard.  De Border Collie om zijn enorme gedrevenheid, de will to please, zijn uithoudingsvermogen en werklust en zijn intelligentie. De briard om zijn imposante, levendige en elegante verschijning. De briard is waakzaam en alert en heel trouw aan de baas. Wat terughoudend naar vreemden maar indien je zijn vertrouwen hebt gewonnen ben je zijn vriend voor het leven. In huis zijn ze heerlijk rustig en eenmaal buiten zijn ze actief, ze zijn overal voor in, lekker wandelen en snuffelen, frisbee, behendigheid en noem maar op.

Vanuit mijn jeugd heb ik altijd al willen fokken met honden. En in 2017 heb ik mijn officiële kennelnaam goedgekeurd gekregen door de raad van beheer. En dat betekend dat ik nu als officiële Briard en Border Collie fokker geregistreerd sta. De naam "les Bergers de Manibau" betekend "de Herders van Huize Nicole en Bauke." Bauke is mijn zoon en speelt een hele grote rol in het hele gebeuren. Hij ondersteund mij met de honden waar hij kan en het is hem met de paplepel in gegoten. De honden zijn voor hem zijn lust en zijn leven.

Alle informatie met betrekking tot onze eigen honden, ons fokdoel, gezondheidsonderzoeken, showuitslagen etc kunt u vinden op onze website. www.lesbergersdemanibau.nl

 

Honduitfantastisch

Zwartschaap 30,  7934pc Stuifzand

Info@honduitfantastisch.nl

06- 44749885