Hondendagopvang

 

Dagopvang

Is uw hond regelmatig alleen thuis omdat u veel werkt? Of bent u niet in de gelegenheid om de hem de nodige aandacht te geven om welke reden dan ook. Dan zijn wij voor u de oplossing. Want uw hond is altijd welkom in de dagopvang van Honduitfantastisch. 

Onze dagopvang is zo ingericht dat wij vele mogelijkheden hebben om elke hond de fijnste dag te bezorgen. Onder professionele begeleiding zullen we activiteiten ondernemen met de honden.

Op ons speciale trainingsveld kunnen we activiteiten ondernemen zoals: hoopers, agility, balans en coördinatie, of frisbee. En als het een regenachtige dag is hebben we een uitgebreide spelotheek. Met legio hersenwerkspelen die ook wederom door een professionele begeleider zal worden begeleid. Genoeg vertier en vermaak en uw hond zal dit absoluut als een feest ervaren.

Naast alle leuke activiteiten die worden ondernomen is het zeker net zo belangrijk dat de honden ook hun rust krijgen op de vaste tijden. Halverwege de ochtend is het dan ook tijd voor een ochtenddutje in de bench.

En ook in de middag na de speel en spel activiteiten zal er weer een rustmoment plaatsvinden in de bench. Het middagdutje. En dat is erg belangrijk. Honden hebben ook veel rust nodig. Zodat u ze aan het eind van de dag op kunt halen. Door de rusttijd zullen ze moe maar voldaan zijn en niet druk en overprikkeld.

Of je nu een dag per maand gebruikt wilt maken of 4 dagen per week.... er is geen verplichte afname van dagen, alles gaat naar behoefte van de klant.

 

Honduitfantastisch

Hunzeweg 8, 9473 Te de Groeve (Zuidlaren)

Info@honduitfantastisch.nl

06- 44749885